X Website

Virtuelle kataloger

Se et katalog på din PC skærm, som hvis du havde det I hånden! Ved at klikke på nedenstående billede eller link, kan du se det nyeste Kenwood katalog, som hvis du havde printet det på papir først. Du kan bladre gennem siderne på kataloget for at finde lige det, du er interesseret i. Du kan også forstørre og printe sider eller downloade dokumentet i Acrobat pdf-format.

Bemærk: Det virtuelle katalog åbner i et pop-up vindue.
Hvis du bruger en pop-up blokker, bedes du deaktivere denne midlertidig eller føje dette websted til pålidelige websteder. Vi vil aldrig misbruge din tillid!